Siirry sisältöön

Maisemapyöräilyn reitti kulkee Kolin komeilla vaaroilla, joilta aukeavat henkeäsalpaavan komeat maisemat.

REITTI

Uutuutena edellisvuoteen nähden reitille tulossa uusi gravel eli -hiekkatiereitti. Maisemapyöräily kulkee metsäpoluilla, metsäautoteillä ja hiekkateillä. Tapahtumaan ovat tervetulleita ihan kaikenlaiset pyörät - sähköavustuksella ja ilman.

Reitti ei kulje kansallispuiston alueella, vaan näyttää osallistujille myös Kolin muita upeita vaaroja ja Pielisen maisemia. Reitillä osallistuja voi keskittyä täysin nauttimaan ajosta ja maisemista, sillä reitiltä löytyy neljä huoltopistettä, joissa tarjolla on tavallisten energiaeväiden lisäksi karjalaisia herkkuja. Eväät ovat pohjoiskarjalaisittain runsaat ja taukopaikkoja kisassa löytyy, jotta ajovälit eivät livahda liian pitkiksi!

Reittikartan voit avata tästä linkistä. Karttaan on merkitty tummansinisellä ja punaisella perusreitti, joka on merkitty myös maastoon. Tummansinisellä on hiekkatieosuudet ja punaisella maasto-osuudet. Lisäksi karttaan on merkitty mustalla katkoviivalla hiekkatieosuuksia joilla voi väistää maasto-osuudet ja/tai lyhentää lenkkiä, ja vaaleansinisellä pidempi hiekkatiekierros Koli Freetimen kautta. Näitä ei ole merkitty maastoon.


Tapahtumassa ei ole numerolappuja eikä ajanottoa, vaan tarkoituksena on ajaa rennosti Kolin vaaramaisemista nauttien, unohtamatta ylämäkien tuomia haasteita. Lähtöpaikkana toimii Vanhan koulun majatalo (os. Niinilahdentie 47, Koli).

HINNAT

Varaa tästä linkistä


31.7 asti 39€
16.8 asti 45€
Ilmoittautuminen paikan päällä 52 €.

Lapset alle 18v 19€
Jos haluat maksaa osallistumisesi liikuntaeduilla, niin ota yhteyttä info@maisemapyoraily.fi

Osallistumismaksuun sisältyy reittikartta, huoltopisteiden tarjoilut, pyörän huoltopalvelu, keskeyttäneiden reitiltä nouto, pyörän pesumahdollisuus sekä tapahtuman jälkeen suihkumahdollisuus. Pyörän huoltovälineet ja EA-tarvikkeet löytyvät huoltopisteleiltä. Pyöräretken päätteeksi kannattaa jäädä nauttimaan Kolista yön yli. Majoitusta ja saunomismahdollisuuksia voi tiedustella Vanhan Koulun Majatalolta tai Tarina-ahosta.

Tapahtuman jälkeen nautitaan Vanhan koulun majatalolla Pyöräilijän palautuspöytä, jossa on runsaasti salaatteja, lämmin ruoka sekä kesäinen jälkkäri. Hinta 22 €, voit varata ja maksaa ruokailun samalla kun varaat lipun.

Tarkempi reittikuvaus tulossa kesällä.