Siirry sisältöön

Tervetuloa Suomen kauneimmalle pyöräretkelle Kolin upeisiin maisemiin 19.8.2023!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset pyöräilijät ja kaikenlaiset polkupyörät - sähköavustuksella ja ilman. Eri mittaisista maasto- ja gravel(hiekkatie)reiteistä löytyy jokaiselle mieluinen. Tapahtumassa ei ole ajanottoa.

Matkan varren huoltopisteiltä löytyy mm. pohjois-karjalaisia vatruskoita ja karjalanpiirakoita.Maisemapyöräilyn reitti kulkee Kolin komeilla vaaroilla, joilta aukeavat henkeäsalpaavan komeat maisemat.

Tapahtumassa osallistuja voi keskittyä täysin nauttimaan ajosta ja maisemista, sillä reitiltä löytyy neljä huoltopistettä, joissa tarjolla on tavallisten energiaeväiden lisäksi karjalaisia herkkuja. Eväät ovat pohjoiskarjalaisittain runsaat ja taukopaikkoja kisassa löytyy, jotta ajovälit eivät livahda liian pitkiksi!

Tapahtumassa ei ole numerolappuja eikä ajanottoa, vaan tarkoituksena on ajaa rennosti Kolin vaaramaisemista nauttien, unohtamatta ylämäkien tuomia haasteita.

HINNAT:


31.7 asti 39€
16.8 asti 45€

Paikan päällä 52 €.

Jos haluat maksaa osallistumisesi liikuntaeduilla, niin ota yhteyttä info@maisemapyoraily.fi

Varaa tästä linkistä

Osallistumismaksuun sisältyy reittikartta, huoltopisteiden tarjoilut, pyörän huoltopalvelu, keskeyttäneiden reitiltä nouto, pyörän pesumahdollisuus sekä tapahtuman jälkeen suihkumahdollisuus. Pyörän huoltovälineet ja EA-tarvikkeet löytyvät huoltopisteleiltä. Pyöräretken päätteeksi kannattaa jäädä nauttimaan Kolista yön yli. Majoitusta ja saunomismahdollisuuksia voi tiedustella Vanhan Koulun Majatalolta tai Tarina-ahosta.

Maisemapyöräilyn järjestävät kolilaiset matkailuyritykset Seikkailuyhtiö Vaara ja Vanhan Koulun Majatalo yhdessä urheiluseura Kolin Ipatti ry:n kanssa.

RUOKAILU

Tapahtuman jälkeen nautitaan Vanhan koulun majatalolla Pyöräilijän palautuspöytä, jossa on runsaasti salaatteja, lämmin ruoka sekä kesäinen jälkkäri. Hinta 22 €, voit varata ja maksaa ruokailun samalla kun varaat lipun.

Lähtöpaikkana toimii Vanhan koulun majatalo. Lähtö klo 10.00 yhteislähtönä.

Tarkempi reittikuvaus tulossa kesällä.